locatie op het eind van wegnr.379 twv Sesimbra en Sebutal - parking bij voormalig klooster - geen voorzieningen - mooi uitzicht - centrum Sesimbra 10km
Avenida 25 de Abril
2970, Sesimbra, Portugal€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenNiet gaan staan is niet veilig worden veel toeristen beroofd. Onze dochter woonde daar in Azoia vonden veel papieren en paspoorten en rijbewijzen werden bij hun op de weg gedumpt. Dus let goed op !!
18-11-2021 t/m 19-11-2021 ~ 1 nacht gestaan. Niet op deze plek maar achter de vuurtoren bij de kliffen. Weg er naar toe is hobbelig&bobbelig, geen voorzieningen en snachts waaide het erg hard. Maar het uitzicht, de plaats en de zonsondergang maakte alles goed!
Wij hebben even verder aan de vuurtoren overnacht, zeer stil en rustige nacht gehad. Er stonden 3 campers. Een heel mooi zicht
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Toilet
Avenida 25 de Abril
2970, Sesimbra, Portugal38° 25' 13" N
9° 12' 49" W
38.42033
-9.21368
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak