Camping Turiscampo

4.1

p

peter.nowak@arcor.de

nov 2025

De camping is langgerekt en afval kan alleen bij de ingang worden weggegooid. Dit leidt er vaak toe dat etensresten in de struiken belanden. Niet alle douches zijn even warm. Dit is onacceptabel voor een 4-sterrenhotel! Ook de netheid laat te wensen over. Er wordt gebouwd op het terrein, en we werden daar pas na de boeking van op de hoogte gebracht. Het zwembad sluit om 18.00 uur, dus als je gewandeld hebt, kun je er geen gebruik van maken. Naar mijn mening is het meer stijl dan inhoud.

C

CamperJacoline

okt 2025

hier van 21 tot 26-10-25 gestaan op 3 verschillende plekken met onze camper, bijna 8 meter. prachtige camping, 🤩🤩🤩sluit me aan bij de eerdere reviews. camping is niet gesloten!!! maar staat zo goed als vol. wij hadden geluk dat er toch steeds weer een plekje vrij was. telefonisch reserveren voor 1of 2 nachten kon niet, maar als je op tijd arriveert, gaan ze zoeken of er toch een plek is voor 1 of 2 nachten.

S

Saoirse

okt 2025

Ik heb hier in september 2025 4 nachten doorgebracht in mijn camper. Groot 5*-park zonder seizoenscaravans en met superfaciliteiten. Geweldig voor gezinnen. Kevin Dempsey - Ierland

N125

Lagos, Portugal

37° 6' 5" N 8° 43' 57" W

37.10136 -8.73241

grote terrassen camping met ruime plaatsen - vriendelijk personeel dat Engels en zelfs Nederlands spreekt - super sanitair - toiletgebouw voor kinderen - prachtig zwembad - hondendouche - centrum 6km

1 jan t/m 21 mrt

NKC - NKC/CCI Card