Engels sprekend - supermarkt om de hoek - strand 1,2 km - centrum 500m
Rua Serpa Pinto
8500, Portimão, Portugal€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenleuke camping vlakbij het centrum. supermarkt naast de camping voor broodjes enz. je kunt er heel mooi wandelen ( 4 tot 5 km) over de vlonders door de lagunes met verschillende strandtenten.
Als je aankomt weten ze niet of er plaats is op de camping. ‘kijk zelf maar of je een plek kunt vinden’. Bij het weggaan was de dame achter de receptie zéér onvriendelijk.
aangekomen op de camping ziet er mooi uit dan dat we een staanplaats gaan zoeken het is verschrikkelijk geen ruimte tussen de staanplaatsen erg vies niet verzorgd dus we vertrokken nu op een veel mooiere plek voor veel. minder geld
Wasmachine
8500, Portimão, Portugal37° 8' 6" N
8° 35' 26" W
-8.5906
info@campingalvor.com
€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine