Motorhome Ecopark São Brás de Alportel

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

UdoHild

2 dagen geleden

We raden deze camping van harte aan. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Elektriciteit en water zijn aanwezig en de staanplaatsen zijn ongeëvenaard ruim. De eigenaren, Paula en Norberto, zijn zeer behulpzaam. Hildegard en Udo uit Emsland

D

Dromenvanger♡

nov 2025

Beste Ingrid46. Als tevreden bezoeker ben ik blij dat je het Ecopark als 'prima' plek waardeert. Het kan alleen maar prima vertoeven zijn als iedereen zich aan de regels houdt. En die kan je perfect vinden als je even rond kijkt of informeert. Honden en katten ... dat weet iedereen. Dan krijg je ergernis. Dat je er voor kiest niet meer terug te komen naar dit ecopark vind ík dan weer jammer.

I

Ingrid46

nov 2025

Prima plek. Op fietsafstand van dorp. Sanitair moet betaald worden. Helaas hadden wij niet door dat de kat aan de lijn moest. Gelukkig werd het voor 2 dagen gedoogd dat ze los rondliep. Daardoor zullen wij hier niet meer komen. Jammer

Sítio do Farrobo, Cx Postal 944-A 944A

8150 - 032, São Brás de Alportel, Portugal

37° 10' 6" N 7° 54' 30" W

37.16831 -7.90824

Toegang voor 18-jarigen en ouder - omringd door steeneiken, kurkeiken en johannesbroodbomen - check in tussen 9:00 en 13:00 en 15:00 en 18:00 - uitchecken tot 11.00 uur - per camper maximaal 2 (aangelijnde) huisdieren - centrum 3km

1 jan t/m 30 apr

1 okt t/m 31 dec