Quinta da Folga

• Douche

• WiFi

HeinzWicki

dec 2025

We werden hartelijk ontvangen en hebben vier fantastische dagen gehad met Wendy, René en hun drie lieve honden. Onze Frieda vond het vooral heerlijk om met Bo te spelen en rond te rennen op het grote terrein met het "trio". Alles is prachtig aangelegd en we kregen veel tips voor uitstapjes in de omgeving. Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige tijd. Petra, Ralf en Frieda

S

Sassrd

dec 2025

We hebben een geweldig verblijf gehad! Ontzettend leuke, hartelijke eigenaren, prachtige tuin met zitjes en fijne doucheruimte. Kleine busjes kunnen in de tuin, grote campers achter het huis bij het zwembad en de bar. Verstandig om even te appen of er plek is, het is ontzettend populair - en terecht! Ook ontzettend lieve honden die fijn met onze hond hebben gespeeld. Vers fruit van de boom plukken, biertje bij de bar, tips voor de omgeving. top!

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Rua Cumeira da Folga 31

2460, Alcobaça, Portugal

39° 32' 14" N 9° 1' 12" W

39.53711966 -9.01988963

Atlantische kust 11km - verwarmd zoutwaterzwembad - stofzuiger - poolbar - huisdieren na overleg - centrum 4km