Orbitur Foz do Arelho

• Stroom

DPDB

jul 2025

Zeer vriendelijke en professionele ontvangst. Ook zeer hulp bereid. Zijn met een XXL - 10,85 meter. Hebben ons attent gemaakt met de Orbitor kaart een korting van 15% te verkrijgen. De uitleg over de omgeving was zeer goed. De camperplaats zelf uit te zoeken met aansluiting voor water en elektriciteit. Dicht bij de nieuwe sanitaire facilities. De wasmachine en droogkast zijn nieuw, top. Eigenlijk niets aan te merken op de camping.

prima ontvangst, plek naast splinternieuw en superschoon sanitair, de wandeling naar zee was pittig te noemen klimmen en dalen maar een mooie dagbesteding!

M&M4

okt 2024

We zijn hier 20-10 geweest en het is super rustig, we mogen een plek kiezen en staan alleen op een veldje. De plaatsen zijn niet afgebakend, ik denk dat het in (hoog)seizoen een drama zal zijn. Het restaurant en de winkel zijn alleen maandag gesloten. Het eten is heerlijk en niet duur. De douches zijn lekker warm. Het nieuwe sanitairgebouw is keurig. Het oude is schoon en voldoet. Personeel erg vriendelijk. Prijs 27,- ACSI, best veel.

Rua Maldonado Freitas

2500, Caldas da Rainha, Portugal