grote parking tegenover het station - centrum 200m
Rua 10 de Agosto de 1385 32
2300, Tomar, Portugal€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenZeer rustige nacht in het midden van de stad op een groot plein. Wij waren de enige RV.
Er is geen enkele reden waarom je hier zou gaan staan wetende dat de gemeente de voormalige camperplaats gratis open houdt voor campers. Vanaf die plaats de brug over en je bent in het centrum. Op vrijdag voor de brug links een grote markt.
de andere camper plek op de camping municipal is nu GRATIS. maar heeft geen stroom , warm water en geen wifi meer. Is officieel veranderd van camping naar gemeentelijke camperplek.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
WiFi
2300, Tomar, Portugal39° 35' 58" N
8° 24' 46" W
-8.41277
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak