Minicamping Route Roemenie

• Lozen afvalwater

Agula

aug 2025

We hebben de camping drie dagen geleden gebruikt. We reizen met een camper door Roemenië. De gastheer is een vriendelijke en open persoon. De toiletten en douches zijn schoon. Er is water bij de receptie en elektriciteit bij elke plek. Er is een afvalpunt. Veel bomen, een rustige, intieme sfeer. Er zijn tafels onder de overkapping en een barbecueplek. We raden deze camping aan. We hebben hier een geweldige tijd gehad. Aga en Tomek.

Christien.

jul 2025

Prima camping om onze Roemenië reis mee te starten. Hartelijke ontvangst, keurige voorzieningen en ruime plek. Besloten en rustig terrein met goede sfeer.

Marcel-EU

okt 2024

Prima camping met eenvoudig maar schoon sanitair, heet water en goede WiFi. de eigenaar is zeer vriendelijk en spreekt zeer goed Engels. Ideaal voor als je op doorreis bent en zeer rustig. In het dorp zit het Bala Géza wijngoed met een wijnwinkel, zeer goede wijnen.

Unnamed Road

317137, Miniș, Roemenië

leuke minicamping op route Arad-Boekarest om als tussenstop te gebruiken - klein restaurant met ontbijtservice - spreken NL, EN en RO

1 apr t/m 15 okt

€ 1,00 - € 10,00