Little Prince

• Vuilnisbak

• WiFi

lubeko

jun 2025

Prachtig gelegen aan het meer, de toegang is via een smalle onverharde weg, maar met 8 meter is dat geen probleem. 5-6 plaatsen. We hebben de douche en het toilet niet gebruikt; echt gezellig is het niet. Aanbevolen als overnachtingsplek. €10 zonder service. Het meer is kiezelachtig, het lijkt op een stuwmeer; we zijn er niet in geweest. Ernaast een grote parkeerplaats die gebruikt wordt als feestplek voor tieners. Tenminste, dat was zo op Pinkstermaandag. Ik denk dat je er ook kunt overnachten.

Erna6

mei 2024

mooie plek aan het meer, helaas is het geen camping meer. We mogen staan voor € 5. geen voorzieningen, we hebben zelf alles aan boord.

DeletedUser

aug 2022

Prachtige plek met weinig voorzieningen. Geen drinkwater. Minimaal sanitair, geen deuren maar alleen een gordijn voor de douche. Goedkope plek op een mooie locatie met zwemwater voor de deur. Alleen contant betalen

DJ703K 265

Budeasa Mare, Roemenië

camping aan het Budeasa meer - zwem- en vismogelijkheden - kano's, waterfiets, roeiboot en zeilboot te huur - eigenaar spreekt Engels - toegengsweg grind - centrum 300m

RON 50,00

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!