27 september 2023 CP en ontvangst OK 2 mensen Ron 80,-- Wij reden verder. omdat het verkeerslawaai ondraaglijk was.
We werden hartelijk verwelkomd. eigenaresse spreekt bij voorkeur Frans. Hebben mooie plek in de schaduw bij 32 graden. Toilet en douche uitstekend. Bij camping hoort ook café/restaurant. Heerlijk voor koel drankje. Prijs 50 Lei voor autostaanplaats en elektra bijzonder redelijk. Wie van Tranfagarasan doorsteekt naar Transalpine een ideale tussenstop.
lees meerop parkeerplaats gestaan naast huis. Mochten niet op het grasveld staan . We voelde ons niet welkom en 100 lei voor een parkeerplaats met veel overlast is te veel. De gehele nacht muziek en feestgedruis. Nadat we geklaagd hadden kosten het 50 lei
DN73C
117251, Burluși, Roemenië45° 6' 39" N