Het parkeerterrein is klein. Dus een risico dat er voor een camper geen plek meer is. Als het 's avonds leeg is, kan alleen een camper tot 7 meter terecht. De loketbeheerder was niet gelukkig met de overnachting. wel een aardig museum.
wij zijn vandaag aangekomen. De plaats was gesloten en zag er verlaten uit. We zijn niet gebleven
centrum is gesloten , terwijl in de omschrijving staat dat het museum en de voorzieningen het gehele jaar geopend is
Strada Muzeului 1
435500, Sighetu Marmației, Roemenië47° 55' 11" N