Parking La Puebla de Cazalla

• Lozen afvalwater

ROOTER

2 weken geleden

Door alle tips in de reviews (CC en Park4Night) is het aanmelden en binnenkomen gelukt. Van te voren konden wij geen site vinden om vooraf te reserveren. Vanwege de grote belangstelling wel wenselijk. De site is https//autocaravanas.pueblacazalla.org Er zijn ruime plaatsen omringd door hekken. Afhankelijk hoeveel voorgangers heb je warme, lauwe of koude douche. Je krijgt zeker waar voor je 6,--

S

SipkeVisser

jan 2026

Het is een belachelijk lawaaiige CP. Er scheuren continu crossmotoren langs, in ieder geval vandaag. Erg onaangenaam. Er is 1 douche en 1 wc voor de heren en ook 1 douche en wc voor de dames. Het water van de douche werd al snel koud helaas. Het gedoe met de QR code is ook geen feestje. Wij komen hier in ieder geval niet meer terug. Er is 1 douche en 1 wc, de douche werd al snel koud

S

Stanikisi

dec 2025

Zoals beschreven, is binnenkomen een beetje lastig. Scan de QR-code, voer de datum, het kenteken, het paspoort- of identiteitsnummer, enz. in. Controleer of bankpassen worden geaccepteerd. Helaas zijn alle instructies in het Duits. Met twee mobiele telefoons (als vertalers) hebben we het echter gered. De douches en toiletten zijn wat gedateerd, maar wel schoon. We zouden zeker terugkomen.

Calle Fuente Vieja

41540, La Puebla de Cazalla, Spanje