Área de autocaravanas de Las Navas de la Concepción

4.5

F

Fentp

nov 2025

Prachtige plek, mooi om te wandelen. De rust wordt alleen verstoord door automobilisten die het terrein als sluipweg gebruiken. Dinsdagmorgen markt met heerlijk fruit!

R

Rujabi

nov 2025

Gratis camperplaats waar je kunt lozen, schoon water innemen en met elektriciteit! Naast het deel met de afgebakende plaatsen een wekelijkse markt. Wel onrustig omdat veel mensen de plek als sluiproute gebruiken met de auto en er mensen zijn die in de avond samenkomen om wat te drinken en de rotzooi laten staan en hun behoefte doen. Ook laten mensen hun hond uit.

hymerinneedofacamp

okt 2025

Een grote ruimte voor MH's op de markt. Er zijn voorzieningen voor water, afvalverwerking en aansluiting, maar we hebben geen gebruik gemaakt van de gratis elektriciteit en het water was afgesloten. We hebben wel het dorp bezocht, op korte loopafstand, en wat biertjes gedronken en gegeten. Het was goed, net als het platteland, en de lokale bevolking was vriendelijk, maar wij waren de enigen hier.

zijweg SE-141

41460, Las Navas de la Concepción, Spanje

37° 55' 45" N 5° 27' 45" W

37.92914 -5.46241

Camperlocatie aan zijweg van SE-141 - gebruik GPS-coördinaten - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!