Area de Olvera Ctra.Les Marines Km 11,6 (Paralela a C/ Riu Vernissa)

Camperplaatsen

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

• Voorzieningen passanten

• Speelgelegenheid

Dotty-P

okt 2025

We verbleven hier omdat we dicht bij de Via Verde wilden zijn en elektriciteit wilden hebben om onze elektrische fietsen op te laden. De instructies voor toegang via WhatsApp kwamen ongeveer 15 minuten nadat we contact hadden opgenomen met de beheerder. Alle voorzieningen waren aanwezig, maar vanwege een waterlek werd ons verteld dat we de hoofdkraan eerst moesten opendraaien voordat we de lokale kraan gebruikten of het toilet doorspoelden - een beetje vervelend. We mochten gelukkig nog een paar uur langer blijven om van het fietspad te genieten.

JJAB

feb 2025

Heerlijke rust hier gehad. Advies: maak er een camperplaats van met een tarief en alle faciliteiten.

leo-mia

feb 2025

de camperplek is mooi maar de regeling dat je alleen je wc en vuilwater kunt lossen en vers water tappen als je op het dure (15,00) gedeelte staat is raar. En dan werkt het water niet. 10 euro voor alleen stroom is wel heel duur. Het andere gedeelte kost € 5,00 De via Verde is een hele mooie en fijn om te fietsen. Naar het dorp is een uitdaging aangezien het (enige) weggetje vanaf de CP een stijgingspercentage heeft van 12-15%.

Calle Estacion 22

11690, Olvera, Spanje

36° 56' 29" N 5° 15' 11" W

36.94139 -5.25306

rustige plaats aan Ctra Les Marines Km 11,6 [Paralela a C/ Riu Vernissa] - centrum 1,5km