locatie buiten camping - melden bij receptie - restaurant feb/okt - oplaadpunt elektrische voertuigen - bushalte 500m -centrum 2,5km
Calle Algeciras
29400, Ronda, Spanje€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWij stonden op de camping, kleine plaatsen (7) dicht op elkaar, weinig privacy. wifi slecht (4), sanitair (9)en zwembad (10) zijn echter uitstekend en maken veel goed. Wij betaalden voor 1 nacht (2 personen, hond, electra) €26.
Prima plek om Ronda te bezoeken. Wel vragen naar deze plek, anders wordt je op de camping geplaatst. Kan natuurlijk ook als je dat wil... Douche bij de 'korte' campers is veel beter dan bij de lange campers (bij ingang rechts is korte camperplek, en dus betere douches). Wij betaalden € 18,- voor camper 7 meter inclusief stroom.
lees meerFijne plek om te staan wel wat scheef. Goed beveiligd kregen zelf een sleutel. Je moet wel direct zeggen dat je op de camperplaats wilt staan anders kom je op de camping te staan. Wij moesten 17 euro per nacht betalen met stroom.
Wasmachine
5° 10' 16" W
36.72095
-5.17117
info@areaacronda.com
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet