Area 340tc

• Lozen afvalwater

G

Gebbi100

jan 2026

We hadden gereserveerd en konden onze caravan na één dag verplaatsen. De staanplaatsen zijn wat krap, maar de afscheidingen maken het draaglijk. De douches waren drie van de vier keer dat we ze gebruikten koud… We hadden elektriciteit voor één dag voor €5, maar die viel steeds uit. Het stadje en de brug zijn makkelijk te bereiken en het is prima voor een paar dagen. Je kunt er ook gasflessen omwisselen.

Tjeerd1

jan 2026

Aardige beheerder die ons een plaatsje aanwees. maar de plaatsen zijn erg krap als je weg gaat kan je aan het einde keren door wel een aantal keren heen en weer te steken. het sanitair is erg slecht en krap. Verder een leuk stadje met wandel promenade en er is een brug over een kloof met een glazen gedeelte waar je de diepte in kijkt spectaculair.

R

Rennmobil

okt 2025

De plaatsen zijn oké, maar niet geschikt voor grote voertuigen, en de toegangsweg is erg smal. De douches, vooral die voor mannen, zijn onaanvaardbaar. Verder is de camping rustig en klein.

Calle Larra 9

18720, Torrenueva Costa, Spanje

36° 41' 54" N 3° 28' 50" W

36.69836492 -3.48062129

Camperlocatie dichtbij strand - gebruik GPS-coordinaten - Road N340 100m - centrum 1km