Camper Park Cogiendo aire S.L.

• Lozen afvalwater

• Douche

S

Shriby

dec 2025

We hebben genoten van twee nachten op deze nieuwe camperplaats - €12 per nacht en €4 voor stroomaansluiting, te boeken via de TripStop-app. Schone douches (€2 voor 7 minuten, hoewel het gisterenochtend 2 minuten duurde voordat het water warm was!). Wasfaciliteiten zijn prima, €4 voor wassen en €4 voor drogen. Ik ben het eens met andere recensies: toiletpapier zou welkom zijn! Tafels en stoelen staan bij elke kampeerplek op een strook kunstgras. Het is 30 minuten lopen naar Comillas - zeker een bezoek waard aan El Capricho de Gaudi en het mooie strand.

Leuke camping, alle service is aanwezig, goede wasmachine en droger en goede douches. Alleen de plekken zijn wat klein. Zeer vriendelijke eigenaar, toen wij beide ziek werden bracht hij ons naar de dokter en bood aan om de medicijnen te halen. We hebben hier een week gestaan en iedere dag vroeg hij hoe het met ons ging. De prijs voor de douches is €2 voor zeven minuten. Wasmachine en droger €4.

carlaweijers

sep 2025

fijne plekvoor een nacht 14€ incl electra via TripStop app te reserveren. Leuke wandeling naar Comilla en strand

CA-131

39527, Ruiloba, Spanje