Oyambre Beach

• Lozen afvalwater

• Stroom

rico1965

sep 2024

in tegenstelling tot de vorige review vonden wij het deel dat aan de zeezijde sfeerloos en saai. Amper zicht op zee of strand. veel jongeren en tenten zeg maar type hippie /surfer. camping zelf veel Fransen en natuurlijk herrie maar niet storend. Personeel receptie aardig. lekker dicht bij het strand. voor ons prima voor 2 dagen. Buiten het strand niet veel in de omgeving.

W.F

mei 2024

Mooie locatie pal aan het strand. Sanitair is prima, de camping zelf vonden wij sfeerloos, 38 euro voor 2 personen.

johnencarla

apr 2023

Half april, het campinggedeelte aan de kant van het strand is Fantastisch! We zijn niet op het andere gedeelte geweest, op de incheck na. Meerdere leuke plekken, de douches zijn ook helemaal prima! Het is ook nog niet druk. Er gaat een geitepaadje naar het prachtige strand. We zijn hier 2 nachten geweest en zouden dit plekje zeker aanbevelen.

Barrio Ceceño 97

39528, Valdáliga, Spanje

43° 23' 21" N 4° 19' 54" W

43.38913 -4.33168

Fijne camping met vriendelijke mensen. Lekker restaurantje en goed winkeltje - strand 100m

3 apr t/m 14 jun

16 sep t/m 25 sep