centrum 700m
Camino Viejo Cubo
42200, Almazan, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHet is gewoon een parkeerplaats en met de juiste plaatsen, het is rustig en het centrum is dichtbij, een buurman zei dat we naar de camping gaan, dat is geen plek voor campers. Ik ging naar de medinacelli.
Goede plek om de nacht rustig door te brengen 's nachts zonder service parkeren van de zwembaden bar restaurant op 50m stad heel dichtbij
We hebben hier een nacht geslapen, zeer rustige mooie plaats bij het zwembad, het ziet er geen cp uit maar dat maakt voor ins niks uit. Vriendelijke mensen uit de buurt kwamen ons Buenas noches wensen 😃
Campinggedrag niet toegestaan
Camino Viejo Cubo
42200, Almazan, Spanje41° 29' 32" N
2° 32' 3" W
-2.53406
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Max. aantal plaatsen