grote parking in centrum - naast supermarkt - gratis van 15/9 tot 15/6 - strand 250m - centrum 500m
Carrer d'Antoni Gaudí
17300, Blanes, Spanje€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenMooie plek om Blanes te bezoeken en in de wintermaanden is het gratis. De plaats wordt goed bezocht en de politie rijd af en toe rond en we hebben ons wel veilig gevoeld en er stonden wel 15 campers. We waren hier in Februari 🚐👍😀
Leuk en handig voor de stad. Geen water of afval maar voelde veilig en het was stil na middernacht
Zoals ik al vaak heb gezegd, was er voldoende parkeergelegenheid voor campers, maar er was voldoende ruimte om een nacht gratis te staan. Kleine supermarkt aan de overkant van de straat verse baguettes!
Campinggedrag toegestaan
Vuilnisbak
Carrer d'Antoni Gaudí
17300, Blanes, Spanje41° 40' 7" N
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan