La Vida

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

Hansmans1950

2 weken geleden

Een unieke plek midden tussen de olijf- en amandelbomen. Een plek met een oorverdovende stilte. Heerlijk. Erg vriendelijke ontvangst. Wij kregen ook een aantal sinaasappels cadeau. Leuke geste. Wij kochten een fles olijfolie uit eigen boomgaard en hoefden daardoor geen stageld te betalen. Jammer dat er ‘s avonds een Franse camperaar arriveerde die vervolgens de volgende dag zonder te betalen weer vertrok.

w

will303

2 weken geleden

ontzettend vriendelijk ontvangen met sinaasappels . De weg er naartoe is smal maar zeker te doen (gebruik google maps) Je staat hier prachtig tussen de olijfbomen. Super stil in een mooie omgeving. plek verdient zeker meer bezoekers. Veilige plek voor zelfvoorziende campers. Er is een afvalbak op het terrein.

R

Rafbeton

feb 2026

wij zijn hier met open armen ontvangen door de Nederlandse eigenaar, echt heel vriendelijk en behulpzaam, ook hebben wij een 5 tal sinaasappelen van eigen kweek gratis ontvangen en 1 liter olijfolie (ook eigen kweek) aangekocht voor 20€ , dit is echt een aanrader , prachtige CP in een heel mooie rustige omgeving , top!!! Via Maps perfect bereikbaar, niet met Waze

43772, Botarell, Spanje

Tussen olijf- en notenbomen - geschikt voor zelfvoorzienende campers - centrum 2km