Area 340

• Lozen afvalwater

bigfive

jan 2026

Er zijn drie verschillende campings: 1. aan het strand, maar de weg ernaartoe is erg hobbelig; 2. de hoofdcamping met receptie; en 3. langs de N340. Controleer goed waar u wilt kamperen. Wij zitten op camping 2, die douches, toiletten, een toiletgebouw en wasgelegenheden heeft. Douchen kost €1 voor 6 minuten met zeer warm water. De afvoer van grijs water is bij camping 3. We betaalden €14 plus €0,70 toeristenbelasting per persoon per dag, €4 voor elektriciteit en een broodjesservice. Iedereen was erg vriendelijk.

AdVoortman

jan 2026

Prijs is flink omhoog gegaan. In januari 2025 betaalden we € 12,—, in januari 2026 € 18,— voor een staanplaats. Verdere prijzen € 0,70 per persoon voor toeristenbelasting, €4,— voor stroom en €1,, — voor 6 minuten douchen.

Hansivon

dec 2025

Ik snap de goede reviews niet zo… Ja, je staat vlakbij het strand. En ik las in de reviews niets over het spoor, maar zo’n beetje elk kwartier raast er een trein bijna door je camper heen. Tussen 24.00 en 5.00 uur zijn het er misschien 3, maar vanaf 5.00 uur rijden ze weer volle bak. De weg (als je het een weg wilt noemen) naar de camperplek aan het strand gevonden dankzij een eerdere review.

Carrer Aneto 13E

43839, Creixell, Spanje