Parking Avinguda de Prat de la Riba

• Rolstoelvriendelijk

2.5

met-de-Noorderzon

okt 2025

Heel groot parkeerterrein. Geen camperplaatsen aangegeven. Wij kwamen op zondag na de markt en het was hier vies. Overal flessen en blikken op de grond. Veel mensen die tussen de auto,s zaten en schreeuwende telefoneren. We hebben een rondje door de stad gedaan, de noorse vesting en kathedraal zijn prachtig maar in herstel. Daarna weer vertrokken.

BettyEric

aug 2025

Vermijd parkeren in de zomer, het is erg heet en de asfaltvloer reflecteert de warmte. Bovendien kunnen we geen stoel meenemen en staan alle banken in de zon. Er is niets aangegeven voor campers omdat we van locatie moesten veranderen.

Fam.Steenm

apr 2025

prima plek om te overnachten. Wij hebben een mooie route gefietst, langs het water aan beide kanten en daarna nog een park in gefietst. Helaas was de kathedraal op zondag en maandag gesloten. Wij kwamen op zondag aan en genoeg plek....de volgende morgen stond het terrein vol. dus houd er rekening mee wanneer je daar gaat staan

Carrer del Corregidor Escofet 49

25005, Lleida, Spanje

Grote parkeerplaats met speciale vakken voor campers - veilige plek - centrum 50m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!