Area Bodega Modernista de Nulles

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

Loz

jan 2025

pauze houden….., dan is het best aardig om direct aan een treinstation te staan! Maar ‘s avonds dendert elke 20 minuten een trein voorbij ! We wensen onszelf straks ‘welterusten’. Dit moet je niet willen 🥲.

DoorEric

dec 2023

Hier zijn we snel weer doorgereden. Klinkt idyllisch, bij een wijnboer, maar is toch echt een parkeerplaats aan de overkant van de straat, tegen het spoor aan. Nulles uitrijden is ook nog een probleem; héél smalle straatjes en bochten maken lukte niet. In zijn achteruit gauw weer het dorp uit. Op naar de volgende!

Roel964

nov 2023

26/10/2023 Wij hebben alleen zwart en grijs water geloosd. De griijs water afvoer vereist nauwkeurig manoeuvreren. Om vers water te tappen is een héél brede waterdief nodig; de dikke kraan heeft geen schroefdraad.

Passeig de l'Estació 1

43887, Nulles, Spanje

locatie bij wijnboer - bezoek aan de Bodega Modernista - wordt als een van de kathedralen van wijn gezien - wijnen en champagnes - Tarragona 16km - Valls 6km - aanrijroute snelweg Barcelona-Lleida met uitrit Valls Viladida - centrum 250m