Autocaravaning Vilaroma Palamos

Camperplaatsen

• Lozen afvalwater

Freedombycamper

6 dagen geleden

Wat een fijne plek. Ook in de winter genoeg te doen in de nabije omgeving: wandeltocht langs de kust naar Platja d'Aro of Platja de la Fosca. Hebben met fiets de bus gepakt naar Girona, over de Via Verde terug. Ruim 40 km, fantastisch, alleen in de dorpjes fiets je even op de weg, voor de rest alles door de natuur

B

Biggi2016

2 weken geleden

Normaal schrijf ik nooit recensies, maar deze eigenaren zijn zulke fantastische mensen dat ik heb besloten deze plek tot een van mijn favorieten te rekenen. Omdat Palamos ook in de winter bruist en geweldige restaurants heeft, en de camping op een zeer goede en rustige locatie ligt 👍, zou ik het een verborgen pareltje noemen. Viktor en zijn lieve familie met hun grote harten maken het verblijf tot een ware weldaad voor de ziel 😘🫶🏻

jm-de-jong

okt 2025

Het zijn dan wel kleine plekken, het sanitair niet super maar wel functioneel en.schoon, maar de "tuin" met picnicplekken, hangmatten en bbq plekken wordt feeriek verlicht en is de moeite waard. topplek. tip: achteraan zijn de mooiste plekken.

Carrer Ter 47

17230, Palamós, Spanje