Camping El Escorial

• Lozen afvalwater

Nicoyuste

jun 2025

Enorme camping, met makkelijk plaats voor meer dan 5000 mensen. Te veel lawaai en weinig ruimte om te rusten. De sportfaciliteiten waren onbereikbaar: we zaten op elkaar gepakt als een blikje sardientjes. Het is geen plek voor rustzoekers. Het is misschien geschikt voor gezinnen die wat spanning zoeken, maar voor ons niet. We komen niet terug. 2 sterren.

CaradoE1

jun 2025

Niet aan te raden! Minimaal twee dagen verblijven, of je moet minstens € 83 betalen! Het restaurant is een no-brainer, geen service! We zijn vertrokken en hebben zelf gekookt. Het was bijna de hele dag erg lawaaierig, tot diep in de nacht. En het personeel bij de receptie is ronduit incompetent.

toorn

mei 2025

Op zich, naar Spaanse begrippen, beslist geen verkeerde camping. Mooi gebied, prima om Monasterio en San Lorenzo te bezoeken. Echter, er waren zigeuners nadrukkelijk aanwezig, waar we veel last van hadden. We voelden ons niet veilig en zijn uiteindelijk maar verkast. Onbegrijpelijk dat directie dit tolereert, ook vanwege de grote troep overal daardoor, waar de arme schoonmakers voor opdraaien...

Unnamed Road

28200, El Escorial, Spanje