Als lokatie prima! Rustig en leuk wandelen rond het meer. Alle restaurants bleken gesloten behalve het naastgelegen. Zeer onvriendelijk/onbeschoft personeel. Het bleek ook niet geopend om te eten. Alleen kon je iets drinken.
goede CP zonder voorzieningen aan een mooi meertje met fietspaden, wandelpaden. kleine campers kunnen tussen de bomen staan, grotere campers even zoeken maar genoeg plaats ivm bomen en takken. er stonden 2 grote campers. toen wij er stonden kwamen er meer campers. er was een restaurant maar was gesloten. prima gestaan
lees meerEen prachtige plek om een paar dagen te staan. Het is erg rustig om in te slapen en het stuwmeer is 's nachts verlicht, maar zonder dat zou het storend zijn. De Chiringuito heeft goed eten en drinken tegen redelijke prijzen.
Avenida del Lago
06800, Mérida, Spanje38° 58' 40" N
6° 21' 42" W
-6.36178
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons