We vonden hier 7 camperplaatsen naast een 'winterstalling' voor campers. Verharde ondergrond waarvan 1 plaats met afdak, gelegen aan de westkant van het gebouw. Bij toegangshek was een bel waarmee je de toegangscode kreeg. Na ca 20 min. kwam er iemand met een briefje met de code voor de san. voorzieningen. Sanitair zag er netjes en schoon uit. Het ligt in een bedrijvige omgeving met bijbehorende geluiden. Centrum was goed bereikbaar per fiets.
lees meerNa een intensieve rit over de N430 waren we toe aan rust en stroom. Onze koelkast werkt niet meer op 12V en het was een hele warme dag. Er werd gelijk naar gekeken door 3 mannen van de camper garage. Super! Helaas een kapotte printplaat, bestellen duurt 4 dagen, doen we niet. Betalen mocht niet, het euvel was immers niet verholpen. CP oogt niet fraai, op industrie terrein met snachts ook vrachtverkeer. Alles is aanwezig voor 15 euro. Dik ok dus.
lees meerPrima plaats voor een overnachting. Onderstaande omschrijving hoef ik niet te herhalen. Het is een bedrijventerrein met bedrijvigheid, maar toch redelijk goed kunnen slapen. Aan te bevelen.
lees meerCalle Bilbao 12B
06800, Mérida, Spanje38° 55' 23" N
6° 22' 45" W
-6.37927
info@autocaravanasmyriam.es
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons