Cp Bungalows Rio Jerte (Las Veguillas) Cat.2

• WiFi

• Wasmachine

Houtboer

mei 2025

We stonden hier 4 nachten, met uitzicht op de rivier. Ruime plek, we mochten zelf kiezen, grotendeels met schaduw. Er zijn een paar vaste plaatsen, maar niet te veel. Het sanitair is zeer netjes en wordt goed onderhouden. Ontvangst vriendelijk, restaurant aanwezig, zwembad per 1 juni open en zwembad in de rivier nu nog niet aanwezig. Prachtige wandelingen en fietstochten in omgeving. Dorp en boodschappen op loopafstand.

laartje6

mrt 2024

Laatste beoordeling van deze camping is al een tijdje geleden. Nette camping en in onze beleving zeker niet troosteloos. We blijven voor 1 nacht, de vallei staat vol bloeiende kersenbomen morgen plannen we een wandeling. De ontvangst is goed, hartelijk en adequaat. Het restaurant ziet er goed uit, maar wij koken vandaag in de camper. Verschillende plaatsen al of niet aan de rivier.

De plaats is beter dan de recensies op Campercontact. Als u in het binnenland van Spanje een Super CP verwacht, kunt u direct naar huis. De Spaanse campings hebben veel vaste kampeerders, en die bouwen de staanplaats helemaal op, en de tv draait vaak lang, ja zo is het hier. We kwamen zonder voorafgaande kennisgeving aan en hebben een staanplaats (7D) met "rivierzicht". Zwemmen in de rivier is geweldig, sanitair zeer schoon.

N-110

10613, Navaconcejo, Spanje