Camping Los Llanos

2.6

L

LJFB

1 weken geleden

De eerste indruk is niet geweldig, want het is erg compact - echt dicht op elkaar - en de staanplaatsen liggen dicht op elkaar. Het is echter goed georganiseerd en erg vriendelijk. Het toiletgebouw is gerenoveerd en brandschoon. De staanplaatsen zijn ook vlak en bieden voldoende privacy. Je raakt er dus snel aan gewend. We verbleven er twee nachten en zouden er graag een derde zijn gebleven, ware het niet voor het weer. Het restaurant zou eerder open mogen gaan om meer gasten te trekken.

Pandeau

mrt 2025

De meeste plaatsen zijn idd erg klein en niet meer van deze tijd. Straatjes erg smal. Sanitair is gedateerd en bij de herendouches is het nagenoeg niet mogelijk je kleren droog te houden. Toch 3 sterren vanwege de gratis goede wifi!

Marry-K

jan 2025

plaatsen zijn idd erg krap, wij hadden de pech dat we het beroerdste plekje kregen met bomen die niet gesnoeid waren, omdat de vorige "bewoner" dat niet wilde. Was niet makkelijk om er schadevrij op te komen. (en nu er nog af). sanitair is niet geweldig. douches zijn heerlijk warm evenals het afwaswater. voor ons eenmalig.

Partida Deveses D 72

03779, Dénia, Spanje