Camping Benidorm

3.5

T

Toerako

2 weken geleden

Gebeld of er plek is en geven aan dat het geen probleem is we bevestigen het per mail,als we aankomen blijkt alles bezet te zijn na veel aandringen mogen we een nacht staan, de prijs is inclusief stroom 25 euro maar geven aan dat we geen stroom nodig zijn maar de prijs blijft hetzelfde dus de opgegeven prijzen zijn niet juist dus ontvangst en communicatie slecht park ziet er wel netjes uit.

Heel nette gezellige camping. Vriendelijk personeel en leuk terras waar muziek optredens plaats vinden. Een aanrader.

Camping Benidorm is een voor 95% bezette camping met Engelsen. De prijs per 31-05-2023 bedraagd 23.00€ incl. stroom voor 2pers. met camper. Kleine hond 1,50€ extra. Stroom gaat per stroommeter dus er vind een eindafrekening plaats. Camping ligt kort bij een érg drukke straat waar je hinder van hebt! Camping ziet er verder netjes en verzorgd uit.

Avenida Doctor Severo Ochoa 50

03503, Benidorm, Spanje

38° 33' 10" N 0° 5' 51" W

38.5527744 -0.0975719

Bar - restaurant - cafetaria - zwembad - kinderspeelplaats - strand 2km - centrum 4km

1 sep t/m 31 dec

1 jul t/m 31 aug