Camping Sierra Espuna

• Honden toegestaan

• Stroom (unknownA)

Knitremmal

1 weken geleden

Wat een heerlijke sfeer hangt hier op deze camping. Basic sanitair, maar brandschoon. Zeer vriendelijk en hartelijk personeel. Winkeltje en cafe met kleine gerechten aanwezig. Vooral de pizza’s zijn erg lekker (aanrader: pizza Tex-Mex!). Plekken met camper zijn prima, water en afstortmogelijkheden binnen bereik en alles wat je nodig hebt als camperaar. Met camper is beste om niet door dorp te rijden, maar bovenlangs het dorp te rijden.

Vliet-Bongers

okt 2025

Een beetje gedateerde camping met alle benodigde faciliteiten, die er zeer netjes en schoon bij liggen. Zeer vriendelijke personeel, wel veel loslopende katten. De weg er naartoe is mooi en goed om te doen behalve de laatste 300 meter. Hou in het dorp links aan om de zeer smalle weg en het hoogteverschil te omzeilen. jammer dat wij de enige campinggasten op de camping waren. Wel aanloop van lokale bevolking op het terras van de bar/restaurant.

jacquigem2

okt 2025

Een van onze favoriete campings in heel Spanje en allemaal goed, zoals eerder beschreven. 21 euro met de Acsi-kaart is een goede prijs, maar ik snap niet waarom er 2,50 euro per nacht extra moet worden betaald voor een tweede hond. Helaas hadden we tot 2.00 uur 's nachts last van luidruchtige buren, maar al met al een geweldige ervaring.

Calle Juan Bautista

30848, El Berro, Spanje

37° 53' 17" N 1° 29' 34" W

37.88802 -1.49291

Camping op 650m hoogte met kleine bar - in de Sierra Espuna - ruime plekken met buitenkeuken - in directe omgeving wandelmogelijkheden - mountainbiken - in El Berro wonen ca. 100 mensen - twee restaurantjes - centrum 250m

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard