omgeven door bossen - uitzicht over de Sakana-vallei
Danbolintxulo
31820, Etxarri-Aranatz, Spanje€ 28,65 • 1 mrt. t/m 5 okt.
CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenhet is vandaag 23oktober en wij staan hier terwijl jullie zeggen dat het gesloten is dat klopt niet Nette camping niet veel mensen nu alleen wat weekend publiek dus rustig restaurant alleen open voor kopje koffie sanitair netjes
Onze acsi id werd ook niet geaccepteerd. De dame achter de Bali heeft niet nagedacht dat een camper van 7meter de smalle toegang naar onze aangewezen plek bijna niet mogelijk was. Hierdoor is onze camper beschadig aan een dakgoot van een verhuur huisje. Eenmaal op onze plek zien wij dat op nog geen 25 meter de uitgangspoort zit die breed genoeg is. Zwembad mooi, sanitair vies.
lees meerCamping is Ok. Patron of persoon aan de balie onvriendelijk en bij het tonen van mijn campercontact kaart zei hij dat hij dat niet kende!
Wasmachine
31820, Etxarri-Aranatz, Spanje42° 54' 46" N
2° 4' 38" W
-2.07721
info@campingetxarri.com
€ 28,65 • 1 mrt. t/m 5 okt.
CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine