locatie in klein dorp - naast sportcomplex en openluchtzwembad - gelegen ten zuiden van A10 - gebruik coordinaten - betaling met muntgeld - voorzieningen via jetons te verkrijgen in dorpswinkels - in de omgeving de natuurparken Sierra de Andia en Sierra de Urbasa-Andía - centrum 500m
Calle Itxesi
31840, Uharte-Arakil, Spanje€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenhele mooie plek echter helaas moeilijke procedure om aan te melden en geen ticket. Sanizuil is defect geen water en geen elektra anders zeker 5 sterren.
tot 2x toe geprobeert te betalen aan de zuil . ik weet niet of het gelukt is. we hebben geen bon gehad uit de machine. we hebben geprobeert te wandelen maar wandelpad stopte al rap in speeltuin, verboden voor honden. en ander pad had luid blaffende honden aan het pad bij boederij. we wouden met onze honden even wandelen. we zijn weer gaan rijden omdat ik geen zin had in discussies . wel mooi plekje. vuilnisbak, grijs water en water zuil gezien.
lees meerEen prachtig plek, mooi tussen de bomen. 5€ per nacht, zorg voor kleingeld. Stroom en water 2€ voor 150 minuten. Tokens bij het zwembad te koop. Zwembad is pp 7.50€ Heel jammer dat ook hier veel wc papier wordt achter gelaten door ‘camperaars’. Jammer, het is totaal zinloos om het maar te laten liggen!
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
lees meerCalle Itxesi
31840, Uharte-Arakil, Spanje42° 54' 51" N
1° 58' 25" W
-1.97354
€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater