Parking Poolvilla Solar

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

op de foto ziet het er prima uit maar dat valt ter plaatse toch wat tegen. de cp is verre van klaar, je staat op een zandveld wat waarschijnlijk voor volleybal gebruikt wordt en het zwembad was vuil en het lijkt er ook niet op dat het water gezuiverd wordt. toillet en douche in het huis maar als je niemand ziet is het de vraag of dat schoon gehouden wordt. het heeft ongetwijfeld potentie maar dan moet er eerst nog heel veel gebeuren.

froukje50

feb 2025

ramon bedankt, we zijn 1 nacht geweest. Hebben op t zij terras in de zon gezeten. Prachtige stek, nog niet af, maar dat komt zeker goed. tot volgend jaar. Kontakt ging goed via de app. Wil.

wimenhanneke

okt 2024

wat een heerlijke plek is dit, je waant je eigenaar van dit mooie plekje. Wij hebben genoten van het zwembad met de lekkere ligbedjes. Het sanitair is prima. Het strand is 15 km fietsen en grotendeels over een fietspad. De poort vergt idd wat stuurkunst maar ging met onze camper van 7.50 prima. Contact met Ramon ging super goed. Ramon: dank je wel dat wij hier mochten genieten, wij komen zeker terug. Wim en Hanneke

03159, Daya Nueva, Spanje

38° 6' 35" N 0° 46' 12" W

38.10973 -0.7699

Camperplaats bij finca in buitengebied - gebruik GPS-coordinaten - nabij AP7 - overdekte zitplekken - lange buitentafel - buiten bbq - centrum 2,5km

1 jan t/m 1 jun

20 sep t/m 31 dec