tussen Alicante en Benidorm - strand 500m
Y
Carrer Doctor Severo Ochoa 39
03560, El Campello, Spanje€ 18,00 • 1 jan. t/m 15 jun.
€ 20,00 • 16 jun. t/m 15 jul.
€ 25,00 • 16 jul. t/m 31 aug.
€ 18,00 • 1 sep. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenOp zich geen verkeerde camping met mooi toilet gebouw. Helaas mochten wij hier in het paasweekend verblijven, dit is de meest lawaaierige camping van de afgelopen 4 maanden. Pok de omgeving is verschrikkelijk verpest.
wat een heerlijke plek .. lief en vriendelijk ontvangst .. Wat een verademing hier ten opzichte van andere plekken in Spanje ..
per toeval hier terecht gekomen, nadat we met schrik de overvolle camperareas in de buurt zagen. wat een trieste bedoening daar. camping le jardin is kleinschalig, ontzettend schoon en verzorgd en de receptionist ( jongeman) zeer plezierig en gastvrij. blij dat we hier zijn opgereden. Aanrader!
Wasmachine
03560, El Campello, Spanje38° 23' 35" N
0° 24' 54" W
-0.41503
info@campingeljardin.com
€ 18,00 • 1 jan. t/m 15 jun.
€ 20,00 • 16 jun. t/m 15 jul.
€ 25,00 • 16 jul. t/m 31 aug.
€ 18,00 • 1 sep. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine