4,47van 5
  • november 2023

Heel erg aardige mensen bij de receptie. Mooie ruime plaatsen nog tamelijk nieuw het grind moet nog vastgereden worden. Wc en douche zijn heel schoon en lekker warm water. Wasmaschine droger alles erg goed! prijs kwaliteit prima!! wij komen hier zeker! weer😄

• november 2023

prachtige CP 😘 we werden heel hartelijk ontvangen. Vriendelijk antwoord gekregen via de mail 👍👌 gewoon super leuk.

Bekijk alle 186 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,47van 5

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Area 7