zijstraat van Slavatovska - weg 23 tegenover hotel Anton - bistro - benzinestation met wifi - overdag parkeerwacht aanwezig - supermarkt 300m
Slavatovská
588 56, Telč, TsjechiëCZK 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenEen prettige rustige parkeerplaats om te overnachten. Centrum van Telč makkelijk te lopen door het park. Leuk technisch museum op 200 meter afstand.
mix parkeren. niets speciaals. prijs is gestegen voor een verblijf van 24 uur. overdag is er een parkwachter. We waren alleen, maar voelden ons veilig. alleen luide vuilnisophaaldienst in de ochtend
Een aanrader! Zelfs met een huwelijk in een hotel dichtbij, geen rumoer! we stonden hier met 4 campers. kostprijs voor 24 u -150 Czk.👍
Vuilnisbak
WiFi
Toilet
588 56, Telč, Tsjechië49° 11' 13" N
CZK 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Vuilnisbak