@047
- 1987
als het donker is aan de inkom van het camperpark niets verlichting de prijzen 22 € per nacht klopt niet is 27 € + nog is 2,5 € voor hond de rest laat ik aan jullie over mij zien ze hier niet meer terug
plaats is top maar wanneer gaan ze is wakker worden en dat is veranderen naar 48 uur inplaats van 44 uur
je kunt niet reserveren SUPER (houden zo)een echte camperplaats met alles erop en eraan
Sitecode: 19766
meer moet dat voor ons niet zijn SUPER !
wel mooie camperplek maar voor water te nemen niet simpel ge moet een app downloaden alles is in het Engels ik ga niet mijn bankgegevens invullen in een app die ik niet begrijp het kan veel simpeler vb. met munten
zo zou het overal moeten zijn 9.75 op 10 als ge moest water kunnen nemen om je wc te spoelen een 10 op 10
wil je douche wc wifi enz. meerdere opties op hotel op een camping of camper weg en thuis blijven
staan hier nu al een paar dagen en hebben het naar onze zin van honden geblaf gene last af en toe is een blaf ok maar er zijn mensen die wel blaffen en onvriendelijk zijn voor het minste !
voor een 2 ster camping prima in orde en vriendelijk ontvangst TOP
40 € zoals vermeld dit zijn leugens wij waren hier in Mei 47 €
Waren hier in Mei 37 € per nacht maar niet kunnen slapen van het lawaai ( verkeer ) waren wel vriendelijk
Waren hier in Mei ACSI niet van toepassing zoals beschreven in de ACSI app 45 € per dag
wil je douches, wc , wifi enz. camper verkopen en op hotel gaan zo komt er meer plaats voor de echte camperaars zoals vroeger wij vinden dit een prachtige plaats en dicht bij de zee
staan hier van woensdag prijs 27€ voor 44 uur verlenging 44 uur nu 40€ nu morgen zondag verlengen voor 20 uur 24€ voor 5 dagen 3 verschillende prijzen proficiat!
prachtige camperplaats ik kom er al een 15 tal jaar de eigenaar zelf was er niet de man die er aankwam TRIEST, TRIEST alle camper plaatsen die reserveren daar moesten de gemeente de vergunning van intrekken
prachtige camperplaats , beheerder super vriendelijk
hebben jullie dan geen toilet in jullie camper?😂
PROFICIAT Hulst één puntje misschien een ander kraantje voor het vers water te vullen ( met schroefdraad) zou praktisch zijn maar voor de plaats en ligging TOP
stop met het reserveren van een camper plaats ga dan op een camping staan en laat het mobilhome leven zoals het jaren terug was
reserveren afschaffen liever vandaag nog dan morgen terug als vroeger
Een voorbeeld voor alle gemeenten in België
wat ik zo erg vind is dat camperaars liggen te mekkeren over geen WiFi geen douche enz. aub ga dan op hotel of camping dan moeten de echte camperaars niet meer reserveren en is het terug zoals vroeger
zeker een toplatz maar volgens mij is één van die twee vrouwen een militair op pensioen meer ga ik er niet aan vuil maken
Prachtige camping gelegen op 1500 meter hoogte heel rustig en zeer vriendelijke uitbaters , de weg ernaar toe is wel wat klimmen maar best te doen ,alles is aanwezig douche , wc , goede cp enz. Voor te wandelen en fietsen top voor ons een top plaats Marc en Nadine