@10nus
- 2015
- Sunlight T Anders
- 2013
- Integraal
geweldig plaats om te staan, sanitair en alles er omheen geweldig , bij veel plaatsen een watertappunt , fietsen en wandelen lang de rivier en iets verderop een plaats waar de hond heerlijk kan zwemmen , het zwembad was door het mooie weer een week langer los dan de planning, al met al genieten hier
wat een heerlijke rustige plaats om te staan , heerlijk langs de moezel en elke morgen om 9 uur verse broodjes van de bakker uit de buurt
hier 4 nachten gestaan en wat een prachtige rustige camping , net sanitair met warme douche , alles op loop afstand , aldi 900 meter , haven en de zee op 10/15 min lopen en tal van gezellige terrasjes, komen zeker terug
wat een prachtige plek om met de camper te staan , leuk dorpje op loop afstand , keuze aan bakkers 3 genoeg maar je kan ook op de camping brood bestellen, prima sanitair en warme nette douche , eigenaar is nog druk bezig om alles nog mooier te maken met beplanting, komen zeker hier terug
hier nu voor de 2 de keer gestaan en wat een prachtige verzorgde camping, sanitair iets verouderd maar het werkt , gezellig dorpje zowel links als rechts van de camping , komen hier zeker nog een keer terug
we kwamen toevallig langs rijden en zijn gestopt met de bedoeling om 1 of 2 nachten te blijven, dit werd een hele week want is super camping om tot rust te komen , zeer vriendelijk personeel en zeer mooi en schoon sanitair , de hond kan heerlijk zwemmen in het beekje en wat ook super is, als je broodjes besteld dan staan ze de volgende voor je camper!!, wij stonden op zuid 4 en was echt een prachtige plek, komen zeker terug
Sitecode: 92082
hebben een week gestaan op deze prachtige camping, wat een schitterende omgeving om te wandelen en te genieten van de rust, perfect sanitair, de ontvangst zowel man als vrouw super aardig en vrolijk, gaan hier zeker terug komen
wij staan hier met de camper een paar dagen en het is echt een geweldige plek om te staan , alles netjes en top geregeld , voor onze hond is het helemaal geweldig want hij kan de hele dag zwemmen hier, geweldige aardig en behulpzame eigenaars
Een prachtige plek en omgeving om te shoppen wandelen , fietsen en geweldig als je de hond wil laten zwemmen in de IJssel, komen zeker terug hier
21 tm 23 -7 op deze geweldige cp gestaan en heerlijk tot rust gekomen , prachtig aan het Twente kanaal en bij café de nieuwe aanleg een heerlijk en goedkoop menu besteld welke je gewoon bij de camper kan opeten, komt vrachtverkeer over het kanaal langs en is prachtig om te zien, wij komen hier zeker vaker terug 👍👍👍
Echt een perfecte plaats en zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar centum Maastricht op paar min fietsen , als je van fietsen houd dan is dit een prima plaats want binnen 3 km fiets je langs het zuid Willems kanaal en kan je eindeloos fietsen aan beide zijdes , staan hier nu een week en het verveelt geen enkel moment.