@ABHYMER
eerst duiken en camperen met busjes,sinds 1989 integraal camper en nog steeds landen europa van ierland tot turkije , van noordkaap tot algarve verder n amerika en canada afrika maokko-egypte en zuidelijk afrika w.austalie en japan . motorrijden, kanoen en vrouw fanatiek handwerkkunstenaar
- 1970
- hymer B514
- 2005
- Integraal
Sitecode: 20238
prachtige familiecamping met super voorzieningen. een paar heerlijke dagen gehad
goed aangegeven met bordjes. smalle weg er naar toe. alleen stroom en betalen storten gratis.. prachtig plek bij sport,trim en jeu de b. baan. aanrader in rustig dorp
een kort weekend op deze prachtige lokatie.veel verharde plaatsen en dat is net regen wel prettig. ook zijn er platen beschikbaar om niet te kunnen wegzakken als de grasmat sappig is. prima verdere voorzieningen, alles wat een echte camperlokatie kan wensen.
leuke plek bij sportcentrum en zwembad. heerlijk wat baantjes kunnen trekken De stroomzil is nog buiten werking,maar dump ,gratis en water-tegen betaling- kan wel gebruikt worden. Met de zon erbij hebben we geen stroom nodig, dus wat wil een camperaar nog meer
mix parking aan de rand van de stad tegen een oud bos.. De p is rustig behalve veel vogelgeluiden. De naastgelegen school met speelplaats is nu ook rustig.
ruim terrein bij jachthaven. vlak bij de oude stad. Heel luxe sanitair .stroom en WiFi inclusief.. Dump en water is eenvoudig maar wel mogelijk. verder weg van het centrum is een parking met betaald parkeren, maar zonder voorzieningen.
prachtige plaats vlak naast ferry. geen voorzieningen. 's,avonds heerlijk rustig. er komt iemand langs voor betaling. Mooi uitzicht over de Elbe.
gesloten en verwijderen
heerlijke plek voor bezoek aan Leeuwarden. wij bezochten de musical Tocht der tochten. Echt een aanrader. Goede voorzieningen en veel info voorhanden. wij betaalden via Camperpay. /super makkelijkk.
begin januari een nachtje gestaan met lopers van de 11 stedeñtocht. rustig. bewaking van de asielzoekers boot zijn dag en nacht aanwezig. dat geeft een veilig gevoel
nette cp centrum vlakbij .Wel vlak langs de weg. geen plek om lang te staan. voorzieningen gratis.
wij waren hier 4 mei- Bank Holiday in Engeland dus veel mensen en ook muziek op het terras. Ook de parkeerplaats stond aardig vol maar er was nog ruimte. De volgende dag bij ontwaken stond de parkeerplaats al bijna vol met auto, s van het garagebedrijf aan de overkant. Toch hebben we rustig geslapen en ook de waardin was erg behulpzaam
Grote parking met speciale hoek voor campers. betalen aan automaat. geen voorzienigen maar wel dicht bij het centrum
dicht bij de ferry van en naar Hoek van Holland. Wij hebben hier begin mei, na aankomst en voor vertrek van de ferry heerlijk en voordelig kunnen overnacht. Het ie een heel groot sta caravan park met een aparte hoek voor caravans en campers. Buiten het seizoen is het erg rustig en de voorzieningen zijn allemaal gesloten behalve het toiletgebouw. Hoewel schoon functioneerde niet alles naar behoren.