@AD204
Lid van Campercontact sinds 2020
Voor overwinteraars: geopend van november tot en met april.
zeer onvriendelijk ontvangst, zoek maar n plek, die er niet was, vervolgens waren we 1 van de drie campers die direkt vertrokken, waarvan 1 stel al 11 jaar daar kwam maar aangaf nooit terug te keren. ik werd afgesnauwd: you are not welcome anymore. Alsof ik de oorzaak van hun wanorde ben...
Jammer dat er campers zijn met kampeergedrag, de politie moet dan optreden. Niet aan de kustlijn gaan staan. Prima plek voor naturisten. Helaas geen voorzieningen. Wel douches op het naturisten strand.
Volgens agenten op het strand hadden ze geklaagd over het illegaal camperen daar, we moesten n stuk van het strand gaan staan. Echter als ze omzet willen kunnen ze beter voor n paar euro hun faciliteiten aanbieden aan de strandkampeerders. En de camping wat opknappen helpt ook...
geen rechte plek te vinden,, alleen Spaans, voorzieningen trieste staat, leuk als je 20 jaar in de tijd terug wilt, maar je betaalt wel € 28 per nacht plus € 4 voor stroom....
Sitecode: 2061
prima camping om de stad te verkennen. Neem wel n extra w5 meter verlengsnoer mee.
Hangplek voor de jeugd tot ???Duur betaald voor weinig. wel een mooie omgeving.
Nergens zo heerlijk vis gegeten. De vissersvrouw verdient een 10+
Sitecode: 19716
Geen cp waar je alleen wil staan, vervallen omgeving, wat flats en verlaten fabriekshallen. De foto’s dateren uit betere tijden. Hier stond geen enkele camper. 26 juni 2019
Sitecode: 61961
Vervallen ‘hotel’, de ‘parkeerruimte’ is een erf met een tractor en wat oude rommel. De eigenaar leek ook niet te begrijpen dat we daar wilden overnachten. Zijn dus ook vertrokken. Deze locatie mag geen cp heten!
toilets and showers should be avoided, the location is okay, but the lake is not recommended for swimming. no acsi discount, € 24.85 for one motorhome and 2 people?
Inderdaad onwillig personeel, faciliteiten onvindbaar.
6-4-2019 eens met de positieve beoordelingen. De Cp is voorzien van een ketting over de toegang, die even los maken om op het terrein te komen. (Wel gelijk afsluiten👍)
Maandag en dinsdag gesloten. Ondanks dat we op dinsdag kwamen, heel behulpzaam bij een jumpstart. Rij links voorbij wijn/restaurant Kessler