@Ad_ria
Zeer ruime plaatsen op grind, perfecte douches die tot 23 uur geopend zijn. Betalen bij de automaat binnen, linksaf, kiezen voor camper overnachting kopen, 120 kronen betalen met pas of telefoon. Ideaal op doorreis van of naar Hirtshals.
Schoon sanitair, ruime plaatsen voor een stadscamping, heel vriendelijke ontvangst met broodjes inclusief
Ruime plaatsen met veel privacy. Omgeving prima voor 33n paar dagen wandelen en fietsen. De eigenaresse is zeer behulpzaam en heeft veel plezier in haar werk. Top camping!
'tijdelijk' gesloten, op 28-2-2024. Papier met deze mededeling ziet er oud uit, dus zal langere tijd gesloten zijn.
Sitecode: 20319
Ruime, vlakke plaatsen, zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers, heel groot en schoon sanitairgebouw. Prachtige omgeving om te lopen.
Ruime plaatsen, aan het water, ruim, modern en schoon sanitair, vriendelijke medewerkers.
Midden in de natuur, heel goed sanitair, erg rustig, Celle en Bergen-Belsen bereikbaar op de fiets. Nieuwe enthousiaste eigenaren, absoluut de moeite waard!
Niet bruikbaar op dit moment, meer staat meter hoger dan normaal, plaats staat onder halve meter water.
Ruime plaatsen met schaduw, rustige en mooie omgeving, vlak bij de Maas, vriendelijke eigenaren.