@Alfredotje
- 2023
Mooie, schone, complete camperplaats met zeer aardige eigenaren. Deze mensen weten wat een camperaars nodig heeft. mooie omgeving om te fietsen en om leuke plaatsjes te ontdekken. Komen zeker nog eens terug, al was het maar om de streek biertjes uit het koelkastje te proeven.
Prima plaats, veel plek. Geen voorzieningen maar wel in de ochtend de bakker! Leuk voor als je op doortocht bent!
Voor één nacht prima. Toilet bij scodaland voor de rest wat onrustig door late aan komers en plaatselijke die gebruik maken van de parkeerplaats.
Wat een heerlijke plek. Gras ondergrond met verharde toegangsweg. Goed sanitair, keuken, overdekt terras en vlakbij openbaar vervoer echter hebben wij hier geen gebruik van gemaakt maar de fiets gepakt. Ook heel goed te doen. Eigenaresse lijkt soms wat verward maar is van chineesche komaf en erg punctueel. wij hebben hier 3 heerlijke dagen gehad.
Idd zijn ze bezig het gebied rond om de cp te up-graden. Vroeg op dus! Maar of het in de toekomst gratis blijft is de vraag! Zag dat er al een betaalautomaat is meer gezet echter nog niet in bedrijf...
Mooie ruime plekken, prima sanitair en camper service. 5 min fietsen vanaf Traben. Bij de ingang tankstation, goedkope diesel...😉
Ik deel de mening van velen. ontzettende aardige eigenaren. Grote plaatsen alleen de voorzieningen zouden wel meer van deze tijd mogen. prijs vind ik prima.
Mooie plaatsen/sanitair. Vriendelijke mensen en met de fiets Franeker en Harlingen (via de brug) goed bereikbaar. Verbeterpuntjes de verharding van de paden ( loopt/fietst niet lekker).
Leuke kleine camping met camperplaatsen op grind. Sanitair volstaat (knus). Camping heeft een ontmoetingsplaats overdekt en in de gemeenschappelijke ruimte kun je gekoelde dranken kopen. Vriendelijke eigenaar. Camping ligt een beetje afgelegen om alles te voet te doen.
Mooie ruime plaatsen. Net sanitair. Jammer van de kraaien poep en gejank. Wellicht is dit tijdelijk maar zeer irritant de hele dag door. Tevens zwembad wat gesloten is, ook jammer! Locatie aan het meer is perfect.
Mooie ruime plaats. Water tappen en wc lozen geen probleem. Eigenaar komt nog even langs een envelopje afgeven zodat je deze met inhoud na eigen goed dunken in de bus kan gooien. Plaatsje zelf bied weinig...
zaterdagmiddag bij aankomst bord met Wir sind voll voor het hek. Bij navraag receptie mochten we zelf een rondje over de camping lopen voor een plek te zoeken. Deze hadden we dan ook wel na 2 minuten rond rijden! Het was druk maar niet vol. Jonge vrouwen achter de receptie, weinig service gericht! Sanitair was oké. Bij vertrek afgerekend. Geen korting verrekend en na reclameren werd deze ook niet meer verrekend, beetje jammer!
Goede uitvals basis voor bezoekje Roermond/outlet. Verharde ondergrond / beton niet echt egal. Wc/douceblok oké. Na een beetje zoeken ook de containers en stortplaatsen wc en grijswater gevonden. Dat kan beter. Niet echt een gezellige plek!
Nette cp op gras met stroom. Nette voorzieningen (1 wc, 1 douce / wastafel). Nu geen hoog seizoen maar anders een beetje karig. Cp ligt aan de weg (kan gehorig zijn). Verder oke.
Wij hebben een nachtje op de cp gestaan. Verharde ondergrond niet echt gezellig. Wel de mogelijkheid om op het gras te staan maar dan betaal je camping tarief. Faciliteiten prima. Ontvangst heel hartelijk. Omgeving zeer landelijk en rustig, prima om te fietsen. cp ligt aan een watertje en cano's zijn bij de receptie te huur.
Weekend verbleven op cp Wielens. mooie locatie op grasveld met uitstekende faciliteiten. Afrekenen via de app. Dicht bij Emmen. Heel relaxt.