@AlterMann
- 2018
Sitecode: 61961
Helaas is hier niets meer van over. Alles gesloten en vervallen. Jammer.
Een mooie plek. Zeer schoon sanitair Alles zeer goed onderhouden. We komen graag terug.
Een mooie staanplaats dicht bij geweldige plekken. Rostock 6 km, Warnemünde 12 km, Bad Doberan 6 km. We komen graag terug.
Zeer mooie camping. Helaas niet meer goedkoop. Betaalde 125 PLN voor WoMo met 2 personen. Was huis zoals beschreven door de voorgangers. Niks is veranderd.
Een heerlijke plek om te verblijven. De keuken in de herberg was top. Er waren niet veel verschillende gerechten, maar deze waren allemaal vers bereid. De prijzen, allemaal humaan en niet te duur. De eigenaar was erg vriendelijk en attent. Wij komen hier graag terug.
We verbleven hier voor 5 nachten en voelden ons zeer comfortabel. Dagelijkse fietstochten van zo'n 60 km waren aan de orde van de dag. Lemmer is een kleine plaats waar mensen graag komen. We komen terug.
Voor ons de slechtste plaats die we kennen. Een betere parkeerplaats voor campers. Zal nooit meer terugkomen en doorgeven. Naast de prijs van 16EUR die op de website wordt vermeld, is er een toeristenbelasting van 5,80 €. Wij vonden het heel erg dat de prijs niet 24 uur geldig is. Om 12 uur moet je het plein verlaten. Extra douche. 1 € voor 4 min water ook 1 €.
Super verharde parkeerplaats. Water en elektriciteit ter plaatse. Afvoer achter het huis. Zelfgemaakt gebak in de herberg. Je kunt ook heel mooi buiten zitten.
Deze toonhoogte kan worden verwijderd. Ze laten langer niet langer 's nachts toe.
Niet meer gratis. Verwijdering 1 €. Water 1 €.
Plaats is schoon en goed. Levering en verwijdering beschikbaar. Kosten 1 € voor 3 uur. inclusief 100 l water. 00.00 uur de laatste trein. Vanaf 07:00 uur weer een beetje luider. Had een super nacht. Goed geslapen.
Sitecode: 11970
Een mooie, rustige plek. 11 € nacht. 2 € elektriciteit. 1 € per persoon Douches in een luxe wasplaats. Geweldige ontvangst van de nieuwe operator. Veel kindermogelijkheden. Allerlei kinderspeelgoed beschikbaar.