@Anton_en_Willemien
- 2014
We hebben niets meer extra te melden wat iedereen al geschreven heeft. Een top camperplaats .We hebben veel plaatsen in Europa bezocht maar dit is echt een top locatie.Het enige wat NKC moet doen is een Golden Award te geven aan deze locatie en de eigenaren. De omgeving en inwoners van Ospel mogen trots zijn op wat deze eigenaren voor hun dorp gedaan hebben.
Een prachtige zeer goed verzorgde camping met grote plaatsen. Erg rustig omgeving waar je goed kan fietsen. Leuk en goed Camping restaurant.We konden helaas maar een nacht staan maar we komen zeker snel weer terug
kleinschalige camping met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. De grote campers worden op grote plekken gezet en busjes en kleine campers op de andere plekken .De eigenaar deelt de beschikbare ruimtes goed in en houd rekening met de mogelijkheden en wensen.Een perfecte lokatie om met de trein Nice ,Monaco of Menton te bezoeken.De faciliteiten hebben nog wel de komende jaren een upgrade nodig maar alles is altijd perfect schoon.
Heerlijke plek om te chillen en te fietsen. Op deze camping is niets aan te merken. Vriendelijk ontvangst en de camping is top met ruime plekken.Een ritje met de fiets geeft je verschillende mogelijkheden om een lunch bij een van de restaurantjes te doen. Een plek voor ons te onthouden en zeker weer terug te komen. Dit jaar was er een Nederlands sprekende dame bij de receptie aanwezig die ons vriendelijk uitleg gaf en vriendelijk te woord stond
Prima verzorgde camping aan de rivier en op kruip afstand van t stadje. Rustige lokatie om een paar dagen te staan en dan weer verder te reizen . Vriendelijke en gastvrije ontvangst .Je voelt je meteen thuis..Denk dat je in de zomer maanden wel moet reserveren .
Prima camping voor motorrijders en mountainbikers . Je kan je plek zelf kiezen en de uitstraling van de camping geeft een ongedwongen sfeer omdat er geen afgebakende plekken zijn. Veel schaduw plekken .Prima en schone voorzieningen. Veel VW campers maar er zijn ook plekken voor Campers met n lengte van 8 m +.
Prachtige camping niets op aan te merken alleen de prijs 75 euro is de hoofd prijs .We stonden op de meest luxe locatie aan het meer dus de plek 188 was top .Ach moet kunnen voor een nacht want we waren op door reis naar Italië .Volgens Zwitsers is deze camping de mooiste en schoonste van heel Zwitserland.Vriendelijke ontvangst en erg gastvrij.Conclusie als je een keer gek wil doen is deze camping zeker een aanrader
Helaas stonden we een gesloten hek.Op de camper app stond dat de camping open was! Dus altijd de Web site van de camping checken.We waren gelukkig vroeg en zijn door gereden naar Luzern
Helaas !We hebben hier n paar keer gestaan. We hebben ons niet gerealeerd dat het nu een Hemelvaart weekend is . Helaas ook geen plek voor vaste gasten!
Prima camping ook voor een camper van 9 meter.Kreeg een grote plek (5 )aangewezen .Er zijn maar 2 plekken geschikt voor deze maat. Staff is erg vriendelijk en behulpzaam.en wijst op de maat van de camper je plek aan.Sanitaire word goed schoon gehouden.Er was overdag wel lawaai van een constructie etc Meeste campers blijven 2 nachten voor bezoek met fiets aan Gibraltar. S,avonds is de camping vol.,dus s,morgens ff bellen dat Je er aan komt !
Was voor ons een rustige camping en een fijne plek.Zwembad is nog niet gevuld dat gebeurt pas eind Mei . Je moet op je fiets naar het strand ok dat is hier niets nieuws in Spanje .Een zeer uitgebreide super voor een Camping is aanwezig. Restaurant van de camping was nog dicht maar aan de overkant was een goed Spaans restaurant waar de hele buurt komt eten. Dus zeer Oké. De camping is inderdaad wat zanderig! Staff is Spaans vriendelijk.Geen stress
we zijn hier al Vaak geweest sinds 2017 Het was een van onze favourite lokaties bij Lagos .. Huisjes geven nu veel Lawaai ivm het heen en weer rijden van de staff met een golf car. Ook veel kleine kinderen in deze periode .en lawaai. De beste plekken zijn onder aan etc ,links na de entree naar beneden.Denk dat het management moet gaan kiezen of een park met huisjes of een camping plek voor caravans en Campers!.
Een TOP Camper lokatie. Niets op aan te merken .geweldige plekken ook voor Campers boven 9 meter of kleine campers met trailer .Vriendelijke staff en zeer schoon en prachtige sanitaire voorzieningen. Op loop / fiets afstand van het dorp met prachtig uitzicht over de ocean en heerlijke restaurants.. Niet touristic en daar om een top locatie! .We Staan hier dit weekend maar komen zeker hier weer terug
Een veilige ruime camper plek midden in Peniche. We zijn hier voor het eerst in 2019 geweest en nu in 2022 .De lokatie is prima maar het sanitair heeft een upgrade of aanpassing nodig en is niet meer van deze tijd. Men moet betalen voor toilet en douche .Als dat het business model is dan is het ok , maar dan mag Je ook wel iets verwachten .
Prima Camper plek op Camping . Goede faciliteiten. Eigenaars team erg vriendelijk en behulpzaam .We komen hier graag weer terug ,wel ff bellen of er plek is.
Sitecode: 11992
Heerlijke ongedwongen camperplek . Vriendelijke en gemoedelijke eigenaresse en beheerder. Een plek met prachtig uitzicht over het lauwersmeer. en goede & schone sanitaire. voorzieningen. Leuke gezellige gemeenschaps ruimte . Voor ons Een plek om zeker terug te komen. Prachtige fiets routes om het meer en op Schier
Top Camping, goed verzorgd en onderhouden. Prachtige sportieve wandel en fiets routes vanuit de camping in de regio Auvergne VolcanSancy.Het Nl echtpaar Ronald en Wendy ,de eigenaar, zijn een goede gastheer en vrouw.en maken het iedereen zoveel mogelijk naar de zin. De camping heeft een gezellige bar waar ook een of twee keer per week een BBQ georganiseerd word. Kortom een Top en gezellige plek
Prachtige camping met prima ligging aan zee. Vriendelijke eigenaren en Team. Camping goed onderhouden met prima plekken voor campers. Gezellige restaurantjes in de buurt. Mooi fiets route naar la Rochelle Zeker een plek om een paar dagen te staan.
Prima camping aan de Dordogne! Vriendelijke beheerder. Schoon en goed sanitair.Goede plek voor camperaars met Honden (wij niet meer). Mooi fietspad naar Bergerac.
De Camping is vlees noch vis. Prachtige grote plekken ,maar het lijkt erop of het Team en de leiding passie mist.om het de gasten naar hun zin te maken.Camping was erg rustig met weinig sfeer en bruiste niet. Weinig gasten,maar dat kan door COVID 19 komen dit jaar. Volgend jaar zal deze camping hopelijk weer bruisen.aan de lokatie zal het niet liggen.We Wensen de Nl leiding succes
Prima camping om n paar dagen te staan .Michel ,de beheerder, is een goede gastheer en spreekt Engels. Schoon en prima sanitaire .Rustige camping met grote staanplaatsen aan de rivier du Sarthre. We komen zeker weer terug op deze plek. Een aanrader als je van een rustige camping houd en toch vlakbij het Le Mans circuit wil zitten om de races te bezoeken.
Camping nog in ontwikkeling .Zeer vriendelijke eigenaren en beheerder.Goed en verzorgd restaurant. Toilet en Douche faciliteiten moeten wat uitgebreid worden. Er staan 8 clamping tenten en er zijn nu nog 10 camperplekken. Het aantal Camper/Caravan plekken word dit jaar verhoogd met 10.Een plek om terug te komen .De weg maakt overdag soms wel wat lawaai en blijkt een gewilde route voor motorrijders
Prima grote camping lokatie met ruime plekken! Sanitair okay en groot aantal douches, voorzieningen etc schikbaar. Jammer dat het zwembad, winkel en bar al bijna de gegeven dag gesloten zijn.
Gemoedelijke camping. Eigenaar erg relaxed en flexibel. Sanitaire Prima en schoon. Prima plekken onder de bomen. We konden goed staan met onze 9 meter camper ondanks dat de vermelding maximaal 7 meter was. Eigenaar zei kijk maar waar Je gaat staan en van het gaat passen.
Prima Camper lokatie! Vriendelijke medewerkers, behulpzaam en schoon terrein.Hier kan je.met camper beter staan dan tussen al die oude stoffige caravans op de camping in de buurt. Dus deze lokatie kunnen we iedereen aanbevelen.Op lus van fiets afstand van een gezellig dorpje aan het strand.
We zijn hier nu al een paar keer geweest. Een van de beste campings in Portugal. Vriendelijke staf, schoon en prachtige voorzieningen.Strand op fietsafstand. Ook mogelijk om met de fiets naar Lagos te fietsen.
Prima CAMPING voor een eerste stop van naar NL..Vriendelijke en gastvrij ontvangst..leuk natuurgebied in de buurt van een meer.Prachtig zwembad om ff te chillen.We komen hier zeker weer terug.
Een bijzondere lokatie bij een prachtig dorpje op de fiets afstand van het dorp. Vriendelijke ontvangst door NL eigenaren. Camping moet nog een upgrade krijgen, maar dat schijnt in de planning te Staan. S, avond kan Je genieten van de sterren. Een plek voor rust in de natuur.
Sitecode: 19408
Prima schone lokatie en leuke verzorgde camping.Vriendelijke ontvangst.Ruim en schoon sanitair.Nederlandse eigenaren die de gasten een plezierig verblijf proberen te geven.Een plek om terug te komen
Rustige camping aan de Loire althans in de maand mei. Verwarmd zwembad Nantes of Angers.Restaurant stelt niet veel voor ten zij je van Piza, s houd.Dorp op loop afstand maar geen restaurants ontdekt. Wanneer je de fiets route neemt richting Angers dan kom je bij de brug van het volgende dorpje een gezellig Franse brasserie tegen. Zeker daar ff lunchen
Sitecode: 52090
Prima / goed verzorgde Camping / camper lokatie. Goede plek voor stop richting Bretagne van Normandië. Gezellig restaurant voor een tussenstad van de laatste Franse maaltijd van NL naar GB. De plekken zijn zeer ruim en goed onderhouden. Een plek om te onthouden en zeker terug te komen.
Vriendelijke beheerders. Schone voorzieningen. Leuk voor gezinnen Met kinderen tot 12 jaar. Prachtige plekken aan t strand en alles is goed onderhouden. Buiten de school Vakanties heerlijk rustig en is het genieten van het uitzicht.
Heerlijke plek om met Je Camper te staan. Ruime rustige plekken op een ruime opgezette Camperplaats .. Prachtige locatie om te fietsen. We komen hier Zeker weer terug
Prima Leuke lokatie met vriendelijke gastvrije staf. Dichtbij t centrum van Gorinchem. Weleer met Je Camper door het stadtje "sturen". Een plek om te onthouden en Zeker terug te komen
Prima plek aan de jachthaven, schoon en ruime plekken. Korte ritje op de fiets naar Kinderdijk van met het bootje naar Rotterdam. De beheerder Kees is vriendelijk en neemt de tijd & geeft uitleg over de omgeving.Een plek om terug te komen.Nu t keukenhof ook open is komt camper circus weer in beweging, dus kom niet te laat aan anders izou deze Camper plek vol kunnen Zijn.
Prima Camping met grote Camper plekken. Zeer gastvrije vriendelijke staf. Zeer schoon en de camping word goed onder houden. Prachtige fiets en wandelgebied. Uitzicht op het Dorp Meerssen Met heerachtige restaurants. We komen hier Zeker weer terug.
Prima Camping aan de Loire. Nieuw sanitair maar soms een beetje stoffig. Ruime plekken en een vriendelijke staf. Erg gemoedelijke sfeer. Een plek om te onthouden voor een stop naar het noorden of zuiden. Jargeau een vriendelijk Frans dorpje met een paar restaurants bereikbaar vanuit de Camping op loopafstand. Prachtig fiets gebied zelfs zonder elektrische bike.
Prima kleinschalige camping met vriendelijke eigenaren! Ruime plekken met schaduw! Leukste plekken zijn aan de rivier dus die zijn het en de weg die vroeg in de middag aankomen als je een plek aan de Tarn wil staan. Sanitaire is eenvoudig maar schoon! Aan de overkant van de rivier is een skate baan dus kan overdag wat laten geven, maar s'avonds is het rustig en stil. We komen zeker hier terug.
Alles is aanwezig maar voor ons te groot en te strak georganiseerd. Plekken zijn ruim en zijn beschikbaar in drie afmetingen klein, middel en groot. Caravan naast Caravan of Camper te staan. Sanitair is prima en word goed schoon gehouden. Zwem paradijs is geweldig te noemen! Zeer uitgebreide supermarkt aanwezig waar echt alles te krijgen is
Prima kleine Leuke camping op loop afstand van centrum en strand van Sitges. Zeer vriendelijk ontvangst en behulpzame staf. Heerlijke locaties onder de bomen. Ook geschikt voor grote campers. We Komen hier Zeker terug. Je hoort wel de lokale weg maar na een paar wijntjes hoor Je niet meer!
Leuke kleine basic Camping met Prima Restaurant en prachtig uitzicht.
Prima plek voor campers aan de jachthaven. Grensvoorzieningen maar alles is aanwezig
Sitecode: 19396
Prima plek. Je kan Staan waar Je wil in het bos. Zeer veel ruimte. Sanitair is gedateerd. Goed fietspad langs de zee en de rivier Douro naar Porto. Veel schaduw en een van de "betere" campings in de buurt van Porto
Prima lokatie voor een eerste of laatste stop van of naar NL.Zeker nu er een nieuwe uitbreiding erbij is gekomen ! Echt Frans met een redelijk Restaurant . Blijf niet staan op het veld na de ingang maar houdt links aan voor het nieuwe veld! Wel een hoog gehalte we zijn er bijna publish
Zeer prachtige Chateau Camping met viendelijke staf en goede faciliteiten. Een plek om een paar dagen te zijn.
Sitecode: 19766
Prima camping om een paar dagen te staan om de stad Luxemburg te bezoeken. Ook prima voor een eerste stop richting t Zuid! Camping loopt s, middags wel snel vol! Sanitaire is goed en schoon Er zijn ook plekken voor wat grotere campers. Vriendelijke ontvangst en camping ziet er zeer verzorgd uit. Zeker een plek om weer terug te komen.
Vriendelijke ontvangst. Er zijn ook plekken voor 9 m plus campers. Gemoedelijke schone Franse Camping. Als je van fietsen prima lokatie en dicht bij t dorp! Bar en snackbar are this tijd niet open! Zwembad prima ook voor de kleintjes. Tieners hebben hier niets te zoeken en zullen zich vervelen.
Prima plek ook voor grote 9 m plus campers. Je staat dan wel dicht bij de weg. Goed gedaan en schoon word gehouden. Prachtig fietspad langs de kust met vele goede restaurants om te lunchen en genieten van een mooi uitzicht.
Geweldige Camping site met zeer goede voorzieningen .Ruime plekken ook voor 9 M plus Campers. De Camping ziet er erg verzorgd uit en word prima onderhouden. Een plek aan het strand waar het heerlijk vertoeven is. Deze lokatie is zeer zeker de moeite waard om te bezoeken. Vriendelijke en klant gerichte medewerkers. We komen hier Zeker terug. Prima uitvalbasis om alle lokaties in Toscane te bezoeken.
Prima locatie om Pompei te bezoeken. Sanitair is aan vernieuwing toe. Sanitair word ook gebruikt door parkeerders en niet alleen door kampeerders. Genoeg schaduw plekken. Voor grote campers 8 meter plus is het passen en passen maar lukt zeker. Gemoedelijke camping onder de oranjebomen. In Mei waren er genoeg plekken beschikbaar zonder te reserveren.
Prima Camping. Goed gedaan en zeer vriendelijke en behulpzame dames bij de Receptie. Bus halte is voor de deur en bezoek aan het Centrum van San Marino is makkelijk te doen vanuit deze Camping
Geweldige plek aan de jachthaven. Zeer gastvrije ontvangst! We stonden hier tussen Kerst en Oudjaar 2017. De beheerder deed alles om de winter camperaars het naar hun zin te maken! Hulde voor deze beheerder! We gaan zeker terug in de Zomer!