@AntondeVelde
- Morelo Grand Empire 100 GB
- 2024
- Mercedes
- Integraal
Een prima camperlocatie voor een bezoek aan Valencia voor meerdere dagen. Alles aanwezig wat een camperaar nodig heeft;Drinkwater, grijs- en zwartwater lozen en ev. stroom. Vriendelijke familie uit Oostenrijk/ Spanje. Wij komen graag weer.
Mooie en vooral rustige plaats met zeer vriendelijke eigenaar. Een heel goede plaats voor één of meerdere nachten. Water en stroom inclusief. Net geen 5 sterren omdat je er niet kunt lozen. Als we weer in de buurt zijn komen wij zeker terug.
Een Agricamping op 5 km. van het Gardameer. Het Gardameer in de buurt, maar dan met rust!! Een zeer vriendelijk echtpaar is hier in april (2019) begonnen en hebben een prachtig complete mini-camping/ Cp opgebouwd. Super schoon sanitair. Vanaf volgend jaar ook zwembad. Wij komen hier terug.
CP met prachtige plaatsen aan de Weser. Nieuw en schoon sanitair, top!!! Betaling van Cp en stroom geautomatiseerd, werkt goed. Tussendoor opladen en niet gebruikte tegoeden worden weer door de kassa teruggegeven. Mooi systeem. Biergarten en restaurant direkt bij de camping. Prijs/ kwaliteit is prima. Wij komen graag weer.
Herl mooie plaats met alle voorzieningen, goed restaurant, vriendelijke mensen. Wij komen terug.