@Appelschnute
Wij hebben hier rustig overnacht en konden door het inwerpen van een muntje de camper inclusief dak wassen. Betalen ging lastig, de tekst op het display was door de zon nauwelijks leesbaar en voor kleinere mensen was het te hoog. Ik heb de kaart niet opgewaardeerd, moest €18 betalen vanwege de borg, maar kreeg de volgende dag slechts €5 terug. Omdat we al om 6.00 uur vertrokken waren, kon ik dat niet verduidelijken.
Wij komen hier altijd met veel plezier. Wij komen hier meestal vanwege de rust en de geweldige fietsmogelijkheden. Het oudejaarsarrangement was iets anders. Het was uniek en goed georganiseerd door Sandra en Jan. We hebben heerlijk gegeten, veel plezier gehad, gewandeld en veel leuke mensen ontmoet. Het is gewoon niet stil op oudejaarsavond. Vooral het carbideschieten is indrukwekkend. Er werd niet gebonsd op het veld.
Liefdevol ontworpen kleine parkeerplaats. Weids uitzicht op de natuur. Weg is hoorbaar. Veel fietspaden. Weinig infrastructuur in de buurt. Prijs een beetje hoog, douches niet inbegrepen bij de prijs van 17,50 euro voor 2 personen.
De plaats ligt dicht bij de Neckar, aanbevolen de "koffiebaai" met ligstoelen om uren op de Neckar te blijven hangen. De parkeerplaatsen zijn erg klein, de meeste zonder satellietontvangst. Om 21.00 uur doken de jongeren op op de parkeerplaats naast de deur, maar werden kort na 22.00 uur tegengehouden door urenlange hevige regen, anders hadden ze het zeker langer volgehouden. ️🙉
Met een stacaravan zouden 2 personen 66 euro voor 2 dagen zijn, met stroom zou er nog eens 8 euro bijkomen. De plaats is erg druk, met constant komen en gaan. Je sleept altijd iets van het grind de auto in. De eerste nacht werd de ruimte naast ons ingenomen door een stacaravan, caravan en voortent. Het voelde alsof de buren aan onze tafel zaten. Het personeel was vriendelijk, maar leek gespannen en overwerkt. De V / E is erg smal en moeilijk te manoeuvreren.
We verbleven hier een nacht, sliepen goed en hadden het geluk pal aan het kanaal te staan, en af en toe komt er een schip langs. De basisprijs is 10 euro. We hebben geen elektriciteit opgenomen en ook het sanitair niet gebruikt. Afvalwater en toilettank gaan in een put. De snackbar is iets hoger, van daaruit heb je een mooi uitzicht. Het eten is gewoon een snack, meer niet.
Eigenlijk wilden we hier vandaag weer een stop maken, maar hier is geen ruimte meer. Nieuwbouw is hier aan de gang.
Ook hier voelen we ons hier altijd thuis. Open uitzicht, leuke ontvangst met koffie, warme douche, geweldig voor een wandeling, morgen organiseren Sandra en Jan weer iets, de mannenboe en de dames maken in een mooi rond een herfstbloemstuk. De mijne van vorig jaar is nog steeds leuk om naar te kijken. En met lekker eten is er een gezellige avond samen.
Wat een leuke plek om een paar dagen vakantie door te brengen. Eigenlijk ontbreekt alleen elektriciteit. De plaats heeft het absolute minimum. De rest krijg je in La Couronne. We komen terug
We verbleven hier twee nachten en voelden ons zeer comfortabel. De wijn is heerlijk. We hebben een zeer lange fietstocht gemaakt in dit prachtige gebied. Weer blij. Het toilet mist een wastafel, maar we hebben alles aan boord en gebruiken dat hoe dan ook.
Geweldige plek op doorreis. Leuke plek. Plaats zeer mooi aangelegd en goed onderhouden. Dat zullen we onthouden voor de volgende keer.
Hier op weg naar het zuiden een rustige nacht doorgebracht met een fantastisch uitzicht. Baker is pas 's morgens op. We vonden geen minimarkt, al het andere ook: rond 17 uur kwam het dorpsplein voor de school tot leven. Het was schoolafsluiting en veel kinderen werden opgehaald. Drie marktkramen werden gebouwd, kaas, pizza, kip, giros en anderen werden aangeboden. Ook waren drankjes en eieren.
Geweldige plek voor een nacht om te genieten van het prachtige uitzicht. Maar plaatsen erg strak, geen schaduw en zonnescherm niet volledig uitschuifbaar. Er is geen toegang tot het meer. De camping weigert. Helaas, geen fietspaden op het veld en de weg vrij smal en verwarrend om te fietsen.
Perfect voor echte RV-bezitters. Er is niets over VE behalve vuilnisbakken. Maar het schitterende uitzicht en veel ruimte. En de Ordensburg Vogelsang is zeker een bezoekje waard. Tip: het boeken van een rondleiding is de moeite waard.
We begonnen de proef van vandaag. Maar de ranch bevindt zich precies op een kruispunt, dus we gaven er de voorkeur aan door te gaan. De herberg zag er erg leuk uit.
Een mooie rustige camping met veel ruimte en veel afstand tot de buren. Zeer schone en ruime douches en toiletten. Zeer vriendelijk personeel. Er was alleen een gebrek aan winkels in de buurt of bij de receptie. Sterk aanbevolen.
We keken alweer uit naar Skop'n'boer. Nauwelijks hier was de verplichte koffie bij Sandra verplicht. Morgen is er een huifkar met Sandra en Jan. Er gebeurt altijd wel iets hier! Het is geen toeval dat ze zijn gekozen als de Nr1 op Campercontact. Ga zo door, Sandra en Jan !! 😃
Een geweldige plek om Schwerin te verkennen. Rustige plek met een weids uitzicht over de kasteeltuin naar het kasteel. 'S Avonds houden de tieners ervan om te feesten in het park, maar ver genoeg weg en niet later dan middernacht is het een rustgevende rust. 16 euro per dag zijn natuurlijk veel te duur. De stad moet in gedachten houden dat de Womofahrer ook geld naar de stad brengen, winkelen, uit eten gaan, entree, etc.
We brachten hier drie aangename dagen door. Het was een warm welkom met koffie en we kregen veel tips om de omgeving te verkennen. Vooral voor geocaching is de plaats als vertrekpunt een echte aanrader.
De plaats ziet er erg idyllisch uit. Maar helaas is het erg luid van de snelweg en de trein. Voor 25 euro dan te duur. Voor het afwassen wordt 20 cent geïncasseerd en is wifi onbetaalbaar. De omgeving is erg mooi, Hoorn zeker de moeite waard om te bekijken en geweldige fietstochten mogelijk. Voor 2 dagen was het leuk, als te duur.
Geweldige plek, rustige en prachtige locatie direct aan de Moezel. Veel zitplaatsen. Leuke wachtkamer. Bakery. Leuke excursiemogelijkheden op de fiets en te voet. Goede internetontvangst, maar geen wifi. Winkels 5 km in Mühlheim.
Afvalwater goed. Toilet en drinkwater werken niet. Er is geen water.
DKK 150 voor een parkeerplaats zonder uitzicht, geen elektriciteit, geen Wi-Fi in de buurt van de parkeerplaats, geen service om zich van te ontdoen, een vreselijke oppervlakte van kiezels, alles in de camper, nee bedankt. Niet weer.
Uitstekende plek. Alles daar, wat je nodig hebt. Super Wlan, wat erg handig is voor onze hobby-geocaching. Leuke geocaches in de buurt. Aanbevolen een wandeling naar de vuurtoren veel ruimte. Supermarkt op loopafstand. Vanaf de E6 slechts 7 km. Geweldig voor een tussenstop.
Geweldige Wohnmobolstellplatz. Alles was aanwezig, ook greywaterdrainage, royale gebieden. Uitstekend landschap. Dat herinneren we ons.
We vinden het leuk. Zeer goede gelegenheid om te vissen. Water daar, elektriciteit inbegrepen. Wij zijn er met de camper. Wat zijn we geïnteresseerd in douches en toiletten. VE goed mogelijk. Plaatsen erg groot. De stad biedt niet veel op het eerste gezicht, maar is ideaal voor een tussenstop en dicht bij de E6.
De plaats kost voor 2 personen zonder elektriciteit met de camper 285 (!) NOK Hij is niet erg stil, je hoort het motorgeluid van een nabijgelegen fabriek. WLAN was voor ons niet mogelijk in de buurt van het water. Uitzicht heel mooi. Er is echter een gebrek aan zorg. Verschillende puinbergen om ons heen.