@ArieSam2006
- 2021
- Dethleffs Premium Liner
- 2004
Fijn voor doorreis, schoon sanitair. alles wat je nodig hebt is aanwezig. stroom aanwezig, genoeg ruimte.
mooie camping, stroom voorziening, rustig, vriendelijk personeel, schoon, kleinschalig. 3 pers. camper 41 euro. Wij hebben hier 1 dag gestaan, prima.
zeer vriendelijk, camping is van een familie . plekje tussen de bomen. sanitair ruim en goed schoon. stroom dmv 1 euro in kastje hiermee een hele dag bijna stroom. bij aankomst krijg je een douche munt en een rol toiletpapier. kosten 3 pers. 26 euro
Locatie is mooi direct aan het meer. Je staat hutje mutje, langs drukke weg dus veel geluidsoverlast. sanitair gebouw is okey maar weinig bv 2 wc's , 2 douches per gender. Het kostte ons met 3 pers incl camper met electro 55 euro. Wij vonden dit te duur voor wat je krijgt.
Wat een vriendelijkheid en rust. mooi gelegen. dichtbij de snelweg dus super voor doorreis voor 1 nacht. Heerlijke wijn geproeft en aangeschaft, schoon sanitair, wc, afwas plaatsje, en stroom. Zou deze plek zeker aanraden!
prima voor 1 nacht, voordeel met de camper ... niets nodig.
mooie camping , vriendelijk personeel. Voor 1 nachtje gestaan, leuke plek ook voor kinderen. Sanitair zeer schoon en netjes tot mooi. Jammer alleen dat horeca op zondag dicht is, voor op een camping. Maar goed wens ieder ook zijn rust.