@Ayka
- 2013
zijn hier al vaker geweest en ook nu weer nu op doorreis weer een nachtje. mooi nieuw sani gebouw met gasten deelneergezet. ziet er perfect uit. helaas 30 mei wilde we weer ivm honden evenement bij de KC Apeldoorn maar alles volgeboekt. dus uitgeweken naar andere in de buurt
jammer niet echt hond vriendelijk. of mogen de honden een eigen tentje opzetten.
nette gastvrouw. ondanks de regen en afwatering kregen we rubber.matten om droog uit de camper te kunnen stappen. aanhanger mocht op andere lege plek staan. komen zeker nog eens terug.
hartelijke ontvangst wat.krappe plekken. natuur bos in omgeving. aan het eind haven restaurant. toilet gebouw is algemeen op plein bij de haven. schoon genoeg. jammer geen douche
onwijs fijn ontvangst. mooie plekken. eigenlijk geen minpunt alleen schoomaak sanitair voor zoveel mensen gewoon slecht. jammer verder ideale plek en plaats.
Super mooie plek nagenoeg in centrum. Toen we stroom aan wilden sluiten, bleek dat in punt 5 nog 8,53 euro te goed was. Zo daar op ingelogd. Na 2 dagen stond het tegoed nog steeds op 8,53 euro. Zo goedkoop stroomverbruik. Jammer dat er geen douche aanwezig is. Super plaats.
Nette plaats aan begin van dorp. Wifi code bekend, aanmelden via formulier als er niemand is. Restaurant bij vliegveld, te eten maar niet super. Af en toe een laag overvliegend vliegtuigje omdat je in de aanvliegroute staat. alleen overdag. Geen broodjes, maar 5 minuten fietsen naar dorp.
Weer een nachtje gebruik gemaakt van deze super camperplaats. We hadden even van te voren gereserveerd, maar er was voldoende ruimte. Heerlijke persoonlijke ontvangst.
Jammer een prachtige camperplaats, kwamen 2e pinksterdag aan en er was een vliegshow gaande. Heerlijk vanaf de plaats kunnen aanschouwen. Het lage cijfer kom door het smerige sanitair. Ook de dag na de vliegshow niets aan schoonmaak gedaan, was te vies om te gebruiken. JAMMER want de plaats is super met leuk uitzicht. In Midwolda een goede bakker en kleine supermarkt. Tevens een leuk pannekoekenhuis.
Rustig gelegen goede camper voorziening, gastvrije eigenaresse en reserveren voor ons ivm pinkersweekend was mogelijk en netjes verzorgd. net sanitair en afwasplaats. hou je van rust geweldig hier. je moet wel vervoer bij je hebben. ook broodjes service en op zondag 2,5 km fietsen voor broodjes.
Gastvrije campingbaas, zoek zelf een plekje en alles staat soms wat wijd uit elkaar. 1 Heren douche/toilet en 2 dames douches/toilet, voor de grootte van de camping veel te weinig, wc en douche in 1 hok. Verder wel goed schoon. Leuk zwemmeertje en voldoende wandel mogelijkheden. Dorpje met supermarkt en bakker op 2 km, voldoende info aanwezig over omgeving.
Sinds juli 2016 nieuwe eigenaar. Kosten 10 euro per nacht bij 3 dagen 27 euro. Diverse goede restaurants in de buurt. Al vaker in deze regio geweest. Eigenaar wil proberen dat men kan douchen bij het naastgelegen zwembad. Nog niet rond, maar zwembad is inmiddels ook in privé handen en niet meer van gemeente.
Net aangekomen op deze camperplaats. Geweldige ontvangst en uitleg over de regio. Ook voor de honden nu een heerlijke afgezette speelterrein omdat er nu geen campers en caravans staan. Het ziet er netjes en verzorgd uit en zeker voor deze prijs. Zo zouden er meer moeten zijn. Gratis goede ontvangst wifi.
alle vorig omschreven resensies kloppen. Onwijs vriendelijke ontvangst, met voor alle nieuwelingen een gratis rondleiding. verder gratis wifi en voor die prijs verder alles inbegrepen. Verse eieren, en nog meer streek producten. SUPER
Volgens de gemeente is de camperplaats niet meer van toepassing en verboden er te staan. hing een pamflet van de gemeente. dit was 13 april. staan op eigen risico. stond maar 1 camper en geen voorzieningen meer te gebruiken. Jammer want we hadden deze net uitgekozen om te overnachten, dan maar door naar bergeijk
Hier eind oktober 2015 geweest. Deze tijd van het jaar wordt het sanitair niet echt meer schoon gemaakt, zeker niet op Franse campings. Jammer dan, ook nog een stuk lopen met je vaatwerk.
Wij zijn hier geweest op 23 oktober 2015. Inderdaad rustige camping. Jammer van maar 1 toilet gebouw, niet echt in de buurt van de camperplaatsen. Inderdaad zoals vele toiletgebouwen worden ze deze tijd van het jaar niet echt schoon meer gemaakt.
Hier een overnachting gehad, komende uit Portugal. 1e keer was het sanitair schoon en zelfs verwarmd. Helaas geen gratis wifi. Plaatsen zullen met nat weer niet ideaal zijn, maar was 1 van de campings met verzorgd sanitair voor eind oktober. Hier geweest op. 25 okt 2015 voor 1 nacht met 2 honden (gratis).